Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hiidenparran Kimu

27.2.1995-18.9.2006

Suukkoja kaikille jälkeläisilleni!

Hiidenparran Kimu on kaikkien Cimulin kennelin lappalaisten esiäiti. Häneltä on periytynyt geenien lisäksi myös kennelille nimi.

Kimuli oli pieni kokoinen, taittokorvainen ja runsas turkkinen. Turkin väri ei koskaan miellyttänyt näyttelyissä tuomareita, joten H jäi parhaaksi tulokseksi.

Luonnettä häneltä löytyi tarvittaessa, toisaalta taas hänet sai laittaa millaiseen solmuun halusi.  Perusluonne oli iloinen, kaikille avoin ja rauhallinen.

Leikkisä Kimu oli koko ikänsä, kuten kuvasta näkyy, pallot olivat parasta (ruoan ja luiden jälkeen), mitä suussa kannatti pitää.

Kimu oli Tytin koira ja saikin erikoisoikeuksia Tytin huoneessa. Esim. oleskella sängyllä. Kaikilta muilta koirilta ja kaikkien muiden vuoteet, on kiellettyä aluetta.

Kimulla teetin yhdet pennut, joiden isänä oli Tarukallion Raito. Kessa, Ketta, Kemma ja Kamu olivat kaikki tyttöjä. Kamu oli musta merkein ja muut kolme olivat punaruskeita soopeleita. Edelleen Kemman lisäksi ovat hyvissä voimissa Ketta ja Kessa. Kamun jäljet katosivat parin yuoden ikäisinä. 2010 Sain yllättäen puhelun Kamun nykyiseltä omistajalta. Kamu vietti onnellisena eläkepäiviään.

Ainoastaan Kemma on jatkanut sukua.

Kimu sairastui syöpään ja kuoli yllättäen lyhyen sairastelun päätteeksi 11-vuotiaana.